کیک شکلاتی جذاب | بی نهایت جذاب مدلهای ۲۰۲۵

کیک شکلاتی جذاب

کیک شکلاتی جذاب طرز تهیه کیک شکلاتی با پودر کاکائو طرز تهیه کیک شکلاتی پوک طرز تهیه کیک شکلاتی ایتالیایی طرز تهیه کیک شکلاتی خانگی طرز تهیه کیک شکلاتی رستو

کیک شکلاتی جذاب، یکی از محبوب‌ترین دسرهاست که در انواع مختلفی از سبک‌های لطیف و پوک تا مدل‌های غلیظ و سنگین ایتالیایی وجود داره. هر کدوم از این مدل‌ها طرفداران خاص خودش رو داره و می‌تونه شما رو به یه دنیای شیرین و خوشمزه ببره. اما چیزی که یه کیک شکلاتی رو واقعاً خاص می‌کنه، استفاده از مواد اولیه باکیفیت، رعایت نکات مهم پخت و البته یه ذره عشق و علاقه‌ست. اگه دوست داری یه کیک شکلاتی خوشمزه و جذاب درست کنی که همه رو شگفت‌زده کنه، این مقاله رو تا آخر بخون.

یکی از ساده‌ترین و پرطرفدارترین روش‌ها برای درست کردن کیک شکلاتی، استفاده از پودر کاکائو به جای شکلات تخته‌ایه. این روش نه‌تنها اقتصادی‌تره، بلکه طعمی اصیل و خوش‌عطر به کیک میده. برای شروع، فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کن و بذار گرم بشه. بعد، دو پیمانه آرد، یه پیمانه شکر، نصف پیمانه پودر کاکائو، یه قاشق چایخوری بیکینگ پودر و یه پینچ نمک رو در یه کاسه بزرگ الک کن. حالا دو عدد تخم‌مرغ، یه پیمانه شیر، نصف پیمانه روغن و یه قاشق چایخوری وانیل رو به مخلوط خشک اضافه کن و خوب هم بزن تا یه مایع یکدست به دست بیاد.

مایه کیک رو در قالبی که از قبل چرب کردی بریز و برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بذار. وقتی خلال دندون رو وسط کیک فرو کردی و تمیز بیرون اومد، یعنی کیک آماده‌ست! بعد از خنک شدن، می‌تونی با یه لایه گاناش یا پودر قند تزیینش کنی و نوش‌جان!

کیک شکلاتی جذاب طرز تهیه کیک شکلاتی با پودر کاکائو طرز تهیه کیک شکلاتی پوک طرز تهیه کیک شکلاتی ایتالیایی طرز تهیه کیک شکلاتی خانگی طرز تهیه کیک شکلاتی رستو

***

کیک شکلاتی جذاب طرز تهیه کیک شکلاتی با پودر کاکائو طرز تهیه کیک شکلاتی پوک طرز تهیه کیک شکلاتی ایتالیایی طرز تهیه کیک شکلاتی خانگی طرز تهیه کیک شکلاتی رستو

***

کیک شکلاتی جذاب طرز تهیه کیک شکلاتی با پودر کاکائو طرز تهیه کیک شکلاتی پوک طرز تهیه کیک شکلاتی ایتالیایی طرز تهیه کیک شکلاتی خانگی طرز تهیه کیک شکلاتی رستو

***

کیک شکلاتی جذاب طرز تهیه کیک شکلاتی با پودر کاکائو طرز تهیه کیک شکلاتی پوک طرز تهیه کیک شکلاتی ایتالیایی طرز تهیه کیک شکلاتی خانگی طرز تهیه کیک شکلاتی رستو

اگه به دنبال یه کیک شکلاتی سبک و پوک هستی که در دهن آب بشه، باید به روش هم زدن مواد توجه ویژه‌ای داشته باشی. اول سه عدد تخم‌مرغ رو با یه پیمانه شکر خوب هم بزن تا کرم‌رنگ و حجیم بشه. بعد نصف پیمانه روغن مایع و یه پیمانه شیر رو اضافه کن و دوباره هم بزن. حالا دو پیمانه آرد، سه‌چهارم پیمانه پودر کاکائو، یه قاشق چایخوری بیکینگ پودر و یه پینچ نمک رو کم‌کم اضافه کن و با لیسک، آروم مخلوط کن تا پف کیک از بین نره.

فر رو روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کن و مایه کیک رو در قالب چرب‌شده بریز. برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا